Kontakt oss

Close
69 10 44 30
Man - Fre : 09:00 - 17:00

Våre medarbeidere

Center-Revisjon AS holder til sentralt plassert på Grålum i umiddelbar nærhet til E6, Quality Hotel, Inspiria Science Center og det nye sykehuset på Kalnes.

Jon R. Andersen

Registrert revisor
jon@centerrevisjon.no
Mobil: 911 75 741

Registrert revisor utdannet fra BI i 1990. Allsidig praksis innen de fleste bransjer. Selvstendig virksomhet fra 1999 og dagens ansvarlige revisor og eier av Center-Revisjon AS. Etter egen oppfatning fortsatt en kraftfull fotballspiller i Tune IL.

Lars Petter Markussen

Registrert revisor
lars@centerrevisjon.no
Mobil: 977 61 113

Lars Petter – ansatt august 2010. Yngstemann på laget, men med 10 års allsidig selgererfaring og et erfarent sinn i en gammel/ung – kropp. Lars har både revisorutdannelse og shippingutdannelse. Han er født og oppvokst i de brune trøyene på Borgen. Lars har forstått mye, men ikke at alt det «brune» er bra. Til hans hjerte nærmeste ligger Man. Utd (til sjefens store irritasjon), S08 og hans kjære «verge»Rigmor. I sosiale lag er han ofte sist i seng, men først på jobb,.revisorens svar på Gazza 😉 og der stopper likheten!

Bent-Joar Wang

Registrert revisor
bent-joar@centerrevisjon.no
Mobil: 941 79 617

Stolt Haldenser, ansatt 1. desember 2006. Utdannet bankøkonom og har bachelor i revisjon. Tidligere jobberfaring fra salg i emballasje- industrien og som næringslivskonsulent i bank. Bent-Joar har hatt en aktiv sportskarriere innen håndball og orientering og er fortsatt engasjert på leder-/trenernivå. Bent-Joar er en positiv fyr som liker utfordringer og mener alt er mulig – bare man vil det nok.

Nina Bålerud

Økonomi og regnskapsrådgiver
nina@centerrevisjon.no
Mobil: 920 34 252

Tidligere aktiv håndballjente/dame fra Tindlund i Sarpsborg, som har blitt helblå. Startet i Center-Revisjon 1. nov 2006 og har funnet ut at fotball krever mer enn håndball… Jobbet med regnskap i næringslivet og på regnskapskontor og har god praktisk kompetanse innen regnskap og økonomi. Arbeidsoppgaver i Center-Revisjon AS er varierende og spennende og litt som ballen – går i alle retninger.

Barbro Bye Eriksen

Siviløkonom/Revisormedarbeider
barbro@centerrevisjon.no
Mobil: 924 80 148

Barbro ansatt fra 16. november 2009. Med unntak av en kortvarig flørt på tampen av 2017 er Barbro igjen tilbake i det gode selskap. Er utdannet siviløkonom og MBA fra Høgskolen i Agder 2006. Tidligere jobbet som internrevisor/controller i Netcom og ALD. Greåker jente som har spilt både fotball og håndball i Greåker og Tindlund. Greåker er jo ofte delt mellom blått og rødt, det er også Barbro – Blått med Sarpsborg 08 og rødt med You will never walk alone – world wide.

Stine Kjelstrup Senderud

Revisjonsmedarbeider
stine@centerrevisjon.no
Mobil: 950 62 089

Stine is “born in Lilyhammer” men har bosatt seg i Østfold for flere år siden. Hun er utdannet registrert revisor og har 6 års allsidig revisjonserfaring, fra andre kollegaer i Østfold/Oslo. Stine er som alle oss andre opptatt av aktivitet og lagspill. Siden hun kommer fra OL-byen, forplikter dette i alle vinter grener, men hun leverer også i sommeraktivitet og engasjement.

Stine har bevist at hun har kondisjon som kan følge de fleste til døra, derfor er det bare å banke på!

Frank Olsen

Revisormedarbeider
frank@centerrevisjon.no
Mobil: 470 28 113

Frank er en småbruker utenfra Torsneslandet, fra den andre byen kalt Fredrikstad. Han er med andre ord – RØD, men har jobbet med revisjon i Sarpsborg i 14 år og har allsidig erfaring fra hele Østfold.

Det beste med Frank fra den røde byen er at han er YNWA-gutt, har spilt fotball frem til ungdomsårene, men har deretter aldri vært i et trenigsstudio. Dvs. før første arbeidsuke hos Center Revisjon – på vår felles PT trening.

Anne-Grethe Holum

Regnskap og økonomirådgiver
anne-grethe@centerrevisjon.no
Mobil: 907 78 086

Anne-Grethe er ansatt som en ny potet/svart skjørt og skal brukes til mye, deriblant å holde oss andre i ørene på kontoret. Hun blir vår eldste medarbeider, med tung erfaring fra regnskap og økonomifunksjoner i Østfold. Hun er langt ifra så tung som sjefen, men tunga og humøret er på rett plass. Sjefen ble kjent med henne for ca. 10 år siden, da hun tok jobb hos en av våre kunder. Når hun kontaktet oss for å be om referanse til jobb-søk, havnet hun her a’gett. Er opprinnelig fra blånisseland i – Rakkestad, hvor de alltid har vært lekne med ball i bena…….. men på Tunebanen har disse «bønna» til gode å vinne. Hun er ellers opptatt av å være i fri natur og kan bli vår telt-sjef på utflukter. De yngre damene på kontoret har dermed blitt litt usikre på hva fremtiden bringer.

Eileen Lindh Hansen

Revisormedarbeider
eileen@centerrevisjon.no
Mobil: 993 68 743

Eileen er opprinnelig en stolt «Særping», og med erfaring som en 1000-åring verdig. Hun er dog bare, mellom-voksen og født på 80-tallet. Har giftet seg og bosatt seg i Festningsbyen Halden, selvsagt med en «Rocka musiker». Trives der hvor lyset alltid skinner, og har gitt vårt Halden kontor mer lys, flamme og rosa farge. Har tidligere blant annet jobbet i og rundt mediabransjen og utstråler dermed masse meninger. Sier hun nesten ikke trener, men løper i alle fall nesten like fort som sjefen. Utdannet Bachelor i revisjon ved HIOF – Halden, og er en av de elevene som vi ble kjent med under vår undervisnings periode på 3 år.

Jørgen Gravnås

Revisormedarbeider
jg@centerrevisjon.no
Mobil: 994 00 060

Jørgen har meldt overgang til oss etter en fartstid som controller i Fresenius Kabi i Halden. Selv med en litt rufsete hockey-bakgrunn i Fredrikstad og Stjernen er vi sikre på at han vil gli
fint inn i vår førsteelver her på Center Revisjon.